Želba chce žiadať o štátnu pomoc, nie však pre Mária Baňu - Čikovský, Konštantín
Hospodárenie Želby, a.s. Spišská Nová Ves - aktuálne problémy podniku. Problémy so zachovaním alebo zatopením Mária Bane. Štát sa orientoval na útlmový program rudného baníctva. Vývoj tržieb v a.s. Želba. Najväčší veritelia Želby. Hlavným odberateľom spoločnosti sú VSŽ. Vývoj hospodárskeho výsledku v a.s. Želba.