Diskriminace žen v zaměstnání a její důvody
Diskriminácia žien v zamestnaní. Rozdiely v odmeňovaní, v miere nezamestnanosti, segregácia pohlavia v jednotlivých povolaniach. Niekoľko teórií pre vysvetlenie dôvodov segregácie.