Agropotravinárstvo - Dobrucká, Lora
Z obsahu: Roztvárajúce sa cenové nožnice označujú poľnohospodári za hlavnú príčinu krízového stavu v rezorte. Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva. Poľnohospodárstvo je pri rokovaniach o vstupe do EÚ tvrdým orieškom. Následky katastrof vyžadujú systémové riešenie.