Aktuální demografická situace v České republice - Kokta, Jan
Analýza demografického vývoja v rokoch 1990-1998 v ČR: pôrodnosť, úmrtnosť, sobášnosť, rozvodovosť, migrácia, veková štruktúra. Tabuľková príloha. (Príloha).