Nadbytok kapacít znižuje efektívnosť potravinárstva - Janků, Jana
Hospodársky výsledok potravinárskeho priemyslu SR v minulých rokoch. Zisky a straty niektorých podnikov. Tržby za potravinársky tovar pre maloobchod. Mierny nárast majetku a zvýšenie vlastného imania. Zvýšenie záväzkov voči dodávateľom. Najväčší problém potravinárskeho priemyslu - nadbytok výrobných kapacít, čo negatívne ovplyvňuje efektívnosť výroby potravín.