Koľko sa platí za niektoré úkony v daňovom konaní v súčasnosti - Mäsiarová, Terézia
Vydanie rozhodnutia daňovým úradom. Vydanie potvrdenia. Vyhotovenie odpisu a overenie odpisu. Žiadosti o vydanie osvedčenia o registrácii. Žiadosti o úľavy z penále, pokút, zvýšenia dane. Poskytovanie údajov správcu dane z exekučnej činnosti. Cestná daň. Návrh na obnovu konania. Platenie poplatkov.