K sociálním výdajům a penzijnímu systému České republiky a Rakouska - Vavrejnová, Marie
Ekonomické podmienky rakúskeho a českého sociálneho systému a dôchodkový systém. Faktory ovplyvňujúce zdroje na krytie potrieb sociálneho zabezpečenia (demografické podmienky, trh práce, rast produktivity práce). Porovnanie sociálneho systému Rakúska a ČR.