Konkurenčné prostredie na stavebnom trhu zodpovedá krajinám EU - Zverková, Daniela
Podiel stavebnej výroby na tvorbe HDP SR v r. 1999. Pohľadávky a záväzky stavebných podnikov v minulom roku. Zvyšovanie podielu bytovej výstavby. Deficit stavebných fondov. Pokles slovenského stavebníctva na prácach v zahraničí. Vývoj stavebnej produkcie v regiónoch Slovenska v r. 1999. Sezónni robotníci v stavebníctve.