Chudoba a nerovnost příležitostí v České republice - Potůček, Martin
Pojem chudoba. Chudoba a nerovnosť príležitostí v ČR za socializmu a teraz. Vývoj príjmov českých domácností. Meranie rozsahu chudoby.