Vývoj metod plánování a řízení výroby - Kubát, Jiří
Vývoj metód plánovania a riadenia výroby ako aj ich softwérovej podpory v posledných 20. rokoch: MRP, MRP II a ERP, TOC, ATP a CTP, APS, SCM, operačná analýza, sieťové plánovanie. Schéma porovnania tradičných metód a APS (Advanced planning and scheduling - rozvinuté plánovanie a rozvrhovanie).