Právní předpoklady pro vstup přidruženého státu do Evropské unie (na příkladu České republiky) - Šišková, Naděžda
Kodaňské a ďalšie právne a politické kritériá pre vstup do Európskej únie. Zbližovanie práva ako nevyhnutný predpoklad vstupu do EÚ. Právne nástroje aproximácie českého práva s právom ES. Ďalšie aspekty aproximácie.