Zamyslenie nad stavom finančnoprávnej normotvorby - Babčák, Vladimír
Finančné právo v období transformácie u nás. Dynamika a stabilita finančného práva. Kvalita finančnoprávnej normotvorby a noriem. Efektívnosť finančnoprávnych noriem. Súčasný stav finančnoprávnej regulácie. Nesúlad finančnoprávnych a iných právnych noriem.