Slovenský obchod vstupuje do novej vývojovej etapy - Krásný, Tomáš
Na Slovensku nastupuje fáza konsolidácie obchodných štruktúr. Hlavné prejavy zmien v slovenskom obchode. Budúci vývoj slovenského obchodu. Hypermarkety ako nový druh konkurencie. Miesta nákupu potravín v krajinách strednej a východnej Európy.