Trh periodík rastie
Nárast počtu periodík na slovenskom trhu v roku 1999. Porovnanie počtu periodík v rokoch 98 a 99 v Českej a Slovenskej republike podľa žánru a obsahu. Vývoj počtu titulov periodickej tlače v SR v rokoch 1989-99. Najvýznamnejšie médiá SR podľa periodicity a regionálnej významnosti. Periodická tlač podľa periodicity a územného členenia.