Médiá '99
Výdavky na reklamu v jednotlivých médiách na Slovensku v roku 1999. Situácia na trhu periodík: spravodajské denníky a týždenníky, regionálna tlač, spoločenské, ženské, detské, exkluzívne, záujmové a odborné časopisy vydávané na Slovensku. Inzertné noviny. Vlastníci tlačových médií v SR. Rádiá: nadregionálne, regionálne, licencie na rozhlasové vysielanie. Monopolné postavenie TV Markíza na slovenskom trhu. Prevádzkované TV stanice na Slovensku. Kinoreklama. Internet ako médium a médiá na internete.