Obchodní cesty: Nikaragua - Puschman, Jan
Základné demografické údaje Nikaraguiskej republiky. Členstvo Nikaragui v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Nikaragui.