Obchodní cesty: Řecko - Emanovská, Zuzana
Základné demografické údaje Gréckej republiky. Členstvo Grécka v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Grécka.