Vývoz do Irska - Straka, Miloš
Rastúca dynamika obchodu medzi Českou republikou a Írskom. Obrat vzájomného obchodu v roku 1999, vývoz ČR do Írska, obchodná bilancia. Tabuľka tovarov vyvážaných do Írska v kapitolách a podkapitolách colného sadzobníku za roky 1995-1999.