Obchodní jednání a národní zvyklosti: Izrael - Gullová, Soňa
Charakteristické znaky obchodného jednania s izraelskými partnermi. Protokol a etiketa. Pracovné návyky v Izraeli. Medziľudské vzťahy, uznávané hodnoty a normy. Obliekanie a vzhľad izraelcov. Stravovacie zvyky a stolovanie. Úloha náboženstva. Sviatky a voľné dni v Izraeli.