Ekonomické nástroje agrárnej politiky a ich vplyv na vývoj poľnohospodárstva - Ševčíková, Mária
Hlavné problémy vývoja slovenského poľnohospodárstva v priebehu transformácie na trhový systém. Vplyv hlavných nástrojov agrárnej politiky na vývoj výsledku hodnotenia. Cenový vývoj a jeho dôsledky. Dotačná podpora. Problémy financovania poľnohospodárstva.