Vývoj ekonomiky poľnohospodárskej výroby a poľnohospodárskych výrobkov - Kubanková, Mária
Vývoj ekonomiky poľnohospodárskej výroby a ekonomika výroby hlavných poľnohospodárskych komodít za roky 1990-1997. Hodnotenie vývoja ekonomiky na základe údajov o vlastných nákladoch a výsledkoch hospodárenia. Analýza ekonomiky rastlinných výrobkov (jačmeň, kukurica, zemiaky, cukrová repa, repka). Vývoj ekonomiky živočíšnych výrobkov - mlieko, výkrm hovädzieho dobytka, výkrm ošípaných, výkrm kurčiat. Konkurencieschopnosť poľnohospodárskych výrobkov.