Vývoj cien na slovenskom agropotravinárskom trhu - Izakovičová, Beáta
Vývoj cien v jednotlivých článkoch vertikály výroby a spotreby potravín na slovenskom trhu za roky 1990-1998. Ceny vstupov do poľnohospodárstva. Ceny poľnohospodárskych výrobkov. Ceny spracovateľov potravín. Spotrebiteľské ceny potravín. Cenové nožnice medzi vývojom cien poľnohospodárskych a potravinárskych výrobcov a medzi vývojom cien spracovateľov potravín a ich spotrebiteľskými cenami.