Dotačná podpora agropotravinárstva v rokoch 1991-1998 - Solíková, Helena
Dotačná politika agropotravinárstva v SR v rokoch 1991-1998. Podpora hospodárenia v znevýhodnených oblastiach. Podpora investovania v poľnohospodárstve. Podpora investovania potravinárstva. Poznatky o pôsobení dotácií.