Vývoj slovenského agrárneho trhu v transformačnom procese - Ižáková, Viera
Analýza vývoja slovenského agrárneho trhu za roky 1991-1998. Vývojové fázy agrárneho trhu v období ekonomickej reformy. Agrárna politika v oblasti agrárneho trhu. Prejavy transformácie v poľnohospodárstve.