Vývoj domáceho a zahraničného obilninárskeho trhu SR - Sirotský, Ľubomír
Pohľad na časový rad vývoja bilancie ponuky a dopytu po obilninách, cien obilnín a zahraničného obchodu s obilninami v rokoch 1989-1998. Disproporcionalita ponuky a dopytu. Faktory, ktoré vplývali na nestabilitu slovenského trhu s obilninami.