Cenové a trhové informácie pri procese rozhodovania - Hána, Ladislav
Porovnanie zisťovania cien poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov ŠÚ SR s výberovým zisťovaním VÚEPP-ATIS. Na základe štatistických metód sú porovnateľné ceny najmä pri komoditách živočíšneho pôvodu (jatočné zvieratá, jatočná hydina a vajcia). Trendy vývoja pri rastlinných komoditách. Colný monitoring a situácia sledovaných komodít na zahraničných trhoch.