Výzkum v oblasti pracovní náročnosti a jeho využití při optimalizaci pracovních vstupů v zemědělské prvovýrobě - Římovská, Pavla
Potenciálne zdroje konkurenčných výhod. Vývoj pracovnej náročnosti v rastlinnej výrobe. Analýza potreby pracovníkov a výkonovej náročnosti v podmienkach veľkého poľnohospodárskeho podniku. Metodický prístup k vyjadreniu zmien pracovnej náročnosti poľných prác.