Některé nevyužité příležitosti pro zvýšení konkurenceschopnosti podnikateľských subjektů agribusinessu - Palán, Josef F.
Analýza súčasnej úrovne agregovaných faktorov modelov transformačnej zmeny podniku. Poukázanie na niektoré nevyužité príležitosti, ktorých manažérske využitie by mohlo viesť ku zvýšeniu konkurencieschopnosti podnikateľských subjektov v poľnohospodárskom sektore.