Analýza potravinárskeho priemyslu - Belešová, Svetlana
Analýza potravinárskeho priemyslu SR. Vývoj ekonomických výsledkov potravinárskeho priemyslu od r. 1989. Objem priemyselnej potravinárskej produkcie. Využívanie výrobných kapacít potravinárskeho priemyslu.