Podnikateľská úspešnosť samostatne hospodáriacich roľníkov v roku 1998 - Baumgartnerová, Eva
Niektoré vybrané výsledky samostatne hospodáriacich roľníkov ako malých podnikateľov v poľnohospodárstve v roku 1998. Hodnotenie podnikateľskej úspešnosti. Rozdielnosť vo výške zisku v závislosti od rozsahu obhospodarovanej pôdy. Hodnotenie podľa pomerových ukazovateľov rentability výdavkov, príjmov, zadlženosti úverovej i celkovej, výdavkovej náročnosti príjmov, produktivity vloženého kapitálu.