Overenie metód hodnotenia ekonomickej bonity poľnohospodárskych podnikov - Chrastinová, Zuzana
Využitie metódy Indexu bonity pre klasifikáciu podnikov. Použitie metód ekonomickej bonity. Kritériá odvodené z výsledkov podnikov konkrétneho roku možno postupne aktualizovať vzhľadom na meniacu sa ekonomickú situáciu poľnohospodárstva. Príslušná metóda by mala slúžiť ako orientačná pomôcka pre identifikáciu problémových podnikov.