Zobecněný princip chování firmy v tržní ekonomice - Hlaváček, Jiří
Alternatívy k paradigme homo oeconomicus. Minimalizácia pravdepodobnosti ekonomického zániku pociťovaná subjektom. Modely homo oeconomicus. Porovnanie optimálnych výrobných situácií, ponukových a dopytových funkcií pre jednotlivé modely.