Praxe a perspektivy endogenního rurálního rozvoje - Šindlářová, Jana
Niektoré štúdie exogénneho a endogénneho rurálneho rozvoja. Typológia a možnosti rurálnej sociológie pri výskume. Analýza publikácií zhrnujúcich výsledky medzinárodného a medziodborového výskumu rurálneho rozvoja.