Zmeny zákona o dani z pridanej hodnoty od 1. augusta 2000 - Rybánsky, Ľudovít
Zákonom č. 246//2000 Z.z. s účinnosťou od 1. augusta došlo k zmene platného právneho stavu v dani z pridanej hodnoty, ktorý bol do konca júla 2000 tvorený zákonom NR SR č. 289/1995 Z.z. v znení zmien a doplnkov vykonaných zákonom NR SR č. 200/1996 Z.z., zákonom NR SR č. 386/1996 Z.z., zákonom č. 371/1997 Z.z., zákonom č. 60/1999 Z.z., zákonom č. 153/1999 Z.z. a 342/1999 Z.z.