Hrubá rostlinná produkce v okresech ČR ve vztahu k úrovni hnojení a produkční schopnost půd - Vostal, Josef
Vybrané faktory ovplyvňujúce úroveň dosiahnutej hrubej rastlinnej produkcie v okresoch ČR. Výsledky štatistickej analýzy.