Softvérové zmluvy - Gregušová, Daniela
Typy softvérových zmlúv, ich použitie v praxi. Shrink-wrap (licencia cez priesvitný obal). Základné náležitosti softvérových zmlúv. Zmluva o dielo. Kúpna zmluva.