Energetické parametre pôd Slovenska - Vilček, Jozef
Energetický potenciál pôd Slovenska. Hodnotenie energetického potenciálu pôd i podsústavy rastlinnej výroby. Hodnotenie živých organizačných zložiek pôdy. Podklady pre hodnotenie vychádzali z produkcie rastlinných spoločenstiev prepočítanej na energetické jednotky ako aj množstva energetických vstupov do výrobného procesu.