Venkovské regiony v plánu rozvoje zemědělství a venkova ČR - Střeleček, František
Program rozvoja vidieka ČR na obdobie rokov 2000-2006 je nutnou podmienkou pristúpenia ČR k programu SAPARD Európskej únie. Vymedzenie vidieckych regiónov podľa metodiky OECD a Eurostatu. Podiel vidieckeho obyvateľstva vo vidieckych regiónoch. Rozdelenie obcí a rozlohy vo vidieckom regióne podľa krajov.