Rozhodne až vláda - Pinter, Gejza
Filozofia problematiky ochrany vôd a jej racionálneho využívania. Výsledky merania stavu kvality vôd v SR konštatujú iba ich ustálenosť. Obyvateľstvo napojené na čistiarne odpadových vôd. Obyvateľstvo pripojené na kanalizáciu. Obyvateľstvo zásobované verejnými vodovodmi. Diskusia o prevode majetku štátnych vodární a kanalizácií na mestá.