Populačná predpoveď pre Európu - Polakovič, Ivan
Demografické zmeny na európskom kontinente ovplyvňujú aj trh práce. Dojčenecká úmrtnosť a očakávaný priemerný vek dožitia. Očakávaný vývoj celkového počtu obyvateľstva. Vývoj populácie v Európe a trh práce.