Skrytej ekonomike kvitnú ruže - Sotník, Alexander
Ľahká sfalšovateľnosť ochranných kolkov a etikiet rozširuje čierny trh s alkoholom. Komodity najviac pašované na Slovensko. Faktory, ktoré podľa podnikateľov najviac vplývajú na masové daňové úniky a rast neregistrovanej ekonomiky v SR. Ochrana proti pašerákom a podvodníkom.