Kde sa ten zločin vlastne stal? - Benka, Marián
Prudký rozvoj počítačov spôsobuje, že mnohé zákony sú v čase prijatia už zastaralé. Nevyhnutnosť koordinácie právnych predpisov v členských krajinách Európskej únie. Problém zákona o slobodnom prístupe k informáciám na Slovensku. Dôležitosť zákonov v oblasti telekomunikačného podnikania.