Privatizačný kohútik sa začína otvárať - Hrúz, Juraj
Vláda SR prijala rozhodnutia, ktoré by mohli urýchliť privatizačný proces. Otvorila cestu predaju veľkých balíkov akcií Slovenských liečebných kúpeľov (SLK), a.s. Piešťany, Minerálnych vôd, a.s. Prešov, Nováckych chemických závodov (NCHZ), a.s. Nováky a Slovnaftu, a.s. Bratislava. Dominancia priamych predajov. Úloha FNM SR pri privatizácii podnikov.