Vývoz do Polska - Straka, Miloš
Objem česko-poľského obchodu vzrástol od roku 1989 takmer trojnásobne. Vývoz ČR do Poľska a jeho tovarová štruktúra. Tabuľka tovarov vyvážaných do Poľska v kapitolách a podkapitolách colného sadzobníku za roky 1995-1999.