Obchodní jednání a národní zvyklosti: Spojené Arabské Emiráty - Riegert, Jan
História a fakty týkajúce sa Spojených Arabských Emirátov (ďalej len SAE). Podmienky založenia podniku v tejto krajine. Typické znaky obchodného jednania v SAE. Význam pitia kávy a zjednávania ceny. Pracovné návyky arabov. Medziľudské vzťahy. Aspekt času a presnosť. Viera a náboženstvo. Ramadán. Hodnoty a normy v arabskom svete. Komunikácia, jedlo, stolovanie, obliekanie a vzhľad typické pre SAE.