Obchodní jednání a národní zvyklosti: Sýrie - Vlk, Petr
Základné informácie o Sýrii. Úloha náboženstva v sýrskej spoločnosti. Mentalita a vzťahy medzi ľuďmi. Znaky obchodného jednania. Pracovná doba a ideálny termín návštevy. Stolovanie a etiketa dodržiavaná v Sýrii.