Expresní, kurýrní a balíkové služby - Šubert, Miroslav
Prepravné podmienky a súvislosti so zodpovednosťou odosielateľa a dopravcu za zásielku. Súčasná ponuka kuriérskych a expresných služieb: profil spoločnosti DHL Worldwide Express a jej služby. Ukážka formulára o zásielke v DHL.