Stále aktuálne problémy s používaním automobilu v podnikaní - Nováková, Anna
Otázky daňových výdavkov podnikateľských subjektov v súvislosti s používaním motorového vozidla, ktoré priniesol nový zákon o daniach z príjmov. Vstupná cena dopravných prostriedkov a odpisovanie. Nájomné. Náhrada za ubehnuté kilometre pri pracovnej ceste. Spotrebované pohonné látky. Praktické príklady.