Niekoľko poznámok k podnikaniu podľa nového zákona o daniach z príjmov - Boráková, Marta
Príjmy z podnikania a inej samostatnej zárobkovej činnosti od 1.1. 2000. Príjmy z inej samostatnej zárobkovej činnosti, ak nepatria do príjmov zo závislej činnosti podľa par. 6 zákona o daniach z príjmov. Výdavky, ktoré je možné uplatniť pre zníženie základu dane. Využívanie majetku v súvislosti s podnikaním. Možnosť delenia príjmov z podnikania. Možnosť zníženia základu dane. Praktické príklady.