Prevod bytov do osobného vlastníctva a daň z nehnuteľností - Bubeníková, Irena
Poukázanie na problémové oblasti pri zdaňovaní a oslobodení bytov. Práva a povinnosti nielen samotných fyzických a právnických osôb, ktoré odkupujú byty do osobného vlastníctva ale i práva a povinnosti správcov dane.